Bülten

Neden Kocaeli ?
Kocaeli’de ticaret ve sanayileşmesinde en önemli etken, tüm ulaşım imkanlarına sahip olmasıdır. Kara ve demiryolu ağları ile yapılan taşımacılık özellikle Avrupa ve Ortadoğu’ya yapılmakta olup, limanlar ile yapılan deniz taşımacılığı da önemli bir boyuta ulaşmıştır. İstanbul ve Bursa gibi önemli ticaret ve sanayi merkezlerine yakınlığı, yatırımlar açısından Kocaeli’yi öncelikli kılmaktadır.
Doğu Marmara Tarım ve Hayvancılık fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek Sera, Bahçe ve Süs Bitkileri Fuarı bölgenin sektörlerdeki üretim gücü göz önünde bulundurularak yola çıkılmış fuarlardır. Tarım, hayvancılık, tarımsal mekanizasyon, traktör, tohum, süt endüstrisi, sera, bahçe ve süs bitkileri ana konu başlıkları altında sektöre dair tüm yeniliklerin yer alacağı fuarlarda salonlarımız ihtisas konularına göre ayrılmıştır.
Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Hayvancılık
Tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri ilgililere topluca sunmayı hedefleyen Fuarımızda, tarımsal mekanizasyon, traktör, tohum, hayvancılık ve süt endüstrisine ait ekipmanlar başta olmak üzere bölgenin ihtiyaç duyduğu tüm ekipman ve ürün grupları yer alacaktır.
Tavukçuluk
Bolu, Adapazarı ve Kocaeli illeri başta olmak üzere ülke genelindeki beyaz et üretimin %70 bu bölgede gerçekleştirilmektedir. Gerekli tüm donanımlara sahip modern tesislerde üretim yapan bölge firmaları konusunda bilinçli alıcılarla buluşarak yeni iş imkanlarına sahip olma fırsatı yakalayacakları bir ortam olacaktır.
Sera, Bahçe ve Süs Bitkileri
Her iklime uygun dış mekân bitkilerini, mevsimlik çiçekleri, iç mekân bitkilerini yüzlerce çeşidi ile bulabileceğiniz bölgenin en büyük fuarı olma özelliği üstlenecektir. Bitki çeşitliliğinin yanı sıra üretim ve peyzaj uygulamaları esnasında kullanılan her tür ekipmanın bulunduğu birfuar olmanın yanı sıra, Belediyeler ve Kamu Kurumları için bahçe ve peyzaj tasarımları ile iklimlerine uygun bitkiler konusunda tüm çözümlerin bir arada bulunabileceği gerçek bir ticaret ortamı olacaktır.
Sektör ilgililerinin tüm programlarını fuar tarihine göre ayarladığı Fuarlarımız; yurt içinden ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin kendi iklimi, kendi ürün grubu ile ilgili aradığı tüm ürünleri aynı çatı altında bulabileceği bir platformdur.

Fuarlarımız; 11-15 Nisan 2018  tarihlerinde 10.00 – 19.00 saatleri arasında, 15 Nisan 2018 tarihinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN